Microsoft pusht Windows 10 agressiever

Microsoft maakt het telkens lastiger om Windows 10 te ontwijken. Vanaf volgend jaar wordt het besturingssysteem niet langer aangeboden als een optionele update, maar als een aanbevolen update. Afhangende van je instellingen in Windows Update kan dat betekenen dat de installatie van Windows 10 automatisch start. “Aanbevolen updates op dezelfde manier ontvangen als belangrijke updates” moet daarvoor aan staan. Bij veel gebruikers is dit ook zo.
Wil je de upgrade naar Windows 10 niet automatisch doorvoeren, dan moet je het selectievakje bij deze instelling uitvinken. Doe je dat niet, dan start de installatie van Windows 10 zodra de update is gedownload. Onlangs nog werd Windows 10 als optionele update al ‘per ongeluk’ doorgeduwd. Daarvoor bood Microsoft zijn excuses aan. Het was een ‘foutje’, maar, zo blijkt nu, het was vooral een voorbode van wat ons te wachten staat.

Een gedachte over “Microsoft pusht Windows 10 agressiever

  1. ja dat is mij ook overkomen ik wil hellemaal geen windos10 en ik kon het ook niet terug draaien .
    alles mot zoals zij het vinden alles werkt met apps en de volgende stap is zeker een rfidchip in je hand om in te loggen dheu de gebruikers wordenen slaafs gemaakt stap voor stap net als de nieuwe wereld order die door de america door je strot word geduwd obama care maakt dat de mensen dadelijk in 2017 ook gechipt moeten worden en dit is de nieuwe wereld die er aan gaat komen zo zal met dit systeem geen chas geld meer zijn en alles onder de mom van u veiligheid je kunt dadelijk niet eens meer naar de wc gaan ze willen alles van je weten en dat is nu ook al het geval.
    ik heb dus microsoft verbanen uit mijn leven alleen de xbox heb ik nog en dat is ook niet veilig immers word je account gehackt maar microsoft zelf doet nooit iets goeds voor je het ligt nammelijk nooit aan hun net als die brouwser explorer die toch altijd veilig is mijn ervaring met microsoft is dat het niks anders zijn als melkkoeien die eropuit zijn je geld en je leven te ontvutselen nou ik ben er hellemaal klaar mee van mij krijgen ze niks meer zo simpel is het gegroet allemaal

Geef een reactie