Word jij onze nieuwe tip schrijver(/schrijfster)?

Sinds 16 mei 2010 schreef, onze vaste tip schrijver, Hans Vink elke week diverse computertips. In totaal heeft hij ruim 1500 tips geschreven voor jullie! Zijn eerste tip was Malmberg start proef met mobiel leren.

Ik (Stephan van Rooij) heb deze website opgezet, omdat er in 2010 eigenlijk geen goed medium was waar je conputertips voor het onderwijs kon vinden. Hans Vink, docent Nederlands op de school waar ik destijds stage liep, bleek uiteindelijk de drijvende kracht achter deze website. Daar waar ik me voornamelijk met de techniek bezighield, heeft hij met zijn wekelijkse tips de grootste bijdrage geleverd.

Helaas gaat Hans met pensioen en heeft hij aangegeven ook te stoppen met het schrijven van de tips voor jullie. Ik wil daarom Hans bedanken voor zijn wekelijkse computertips!

Mocht je net als mij vinden dat deze website gewoon moet blijven bestaan, dan wil ik bij deze graag een oproep doen. Zou je regelmatig computertips willen publiceren aan ruim 2700 volgers op Twitter, neem dan even contact met ons op via Nieuwe tipschrijver worden

Geef een reactie