Gratis exemplaar Studievaardigheden klas 3 en 4

In de afgelopen week werd op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs te Utrecht het vervolg gepresenteerd van Breingeheimen voor klas 1 en 2. Het nieuwe boek voor klas 3 en 4 is vanaf heden beschikbaar voor het voortgezet onderwijs.
Leren heeft niet alleen met intelligentie te maken maar ook met emoties. Zo wordt bijvoorbeeld bij leerlingen die last hebben van wiskunde-angst, de amygdala (een deel van het emotionele brein) sterk actief. Een hoog angstniveau van de amygdala vermindert de activiteit in het deel van de hersenen dat te maken heeft met numeriek redeneren.
Naast inzicht in hoe de hersenen betrokken zijn bij leren, krijgen de leerlingen verschillende nieuwe tips om efficiënter te leren, oefenen zich in reflecteren, logisch denken, creatief problemen oplossen, debatteren, doelen bereiken en andere vaardigheden. Wil je een gratis presentexemplaar Breingeheimen studievaardigheden III ontvangen? Kijk op de website voor meer informatie: http://www.breingeheimen.nl/pages/werkboek-mhv-klas3-4.html

Geef een reactie